Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Doprava zdarma již od 1 100 KčNakupte u nás alespoň za 1 100 Kč a jako dárek od nás dostanete dopravu zcela zdarma. Akce platí při...

ZBOŽÍ V AKCI


Ochrana osobních údajů e-shopu Animaloro.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Jan Di-Giusto se sídlem Jablunkov 861, 739 91, IČ: 06250891 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení;
  • emailovou adresu;
  • telefonní číslo;
  • adresu bydliště.

 

  1. Jméno, příjmení, emailová adresa, telefonní číslo a adresa bydliště budou zpracovány za účelem:
    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí.
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.
    • Vyřízení objednávky

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:
    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.
    • zařazení do databáze pro zasílání tištěných obchodních sdělení a katalogů nabídek, pokud tuto dobu neprodloužíte.
    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte.
    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte.
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.

    4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou               zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru Golemos s.r.o. se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
  • Marketingová agentura Heureka Shopping s.r.o., Palác Syner, Rumunská 655/9, 460 01 Liberec
  • Dopravci: PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany,

                       Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9,

                       Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1,

 

  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

   5.  Vezměte prosíme na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zastavení veškerých aktivit, které by jakkoli nakládala s vašimi daty.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.